Raymond Witvoet

Ik loop vaak iets voor op wat komen gaat. Dat heeft zo z’n voors en z’n tegens. Ik voel me zeer thuis in zowel de bergen als aan en op zee. De bergen geven perspectief; diepte, hoogte, de kracht van de aarde. Metaforisch gezien kan ik dan veel verder zien. De zee brengt eenheid en het eeuwige spel van eb en vloed, de continue beweging van het leven, het vloeiende van het water. In de muziek vind ik veel zeggingskracht en verbinding.

Vanuit de kracht om met anderen mee te bewegen en een helder intuïtief weten van psychische structuren zorg ik voor duiding en richting. Ik zet me in om mensen te leren vertrouwen op zichzelf en dichter bij hun eigen waarheid te komen net zoals ik dit pad zelf ook nog voortdurend blijf bewandelen.

De diversiteit van mijn pad tot nu toe geeft mij een rijke bron aan ervaringen en doorlevingen. Van de ruim 20 jaar wedstrijdsport tot de verscheidenheid aan functies, het palet is breed. Reflectie en het nemen van afstand zijn de wezenlijke instrumenten die hier voor mij bij horen.

De eigen doorlevingen zorgen voor een scherpe blik op wat er voor mij toe doet. Het is echter een blijvende zoektocht die me aan andere zoekers bindt om samen betekenis te ontdekken en te geven. Dit doe ik in mijn werk als trainer en organisatie-ontwikkelaar voor Open Spaces maar daarnaast ook door het organiseren van reizen voor Wisdom Travellers . Wat blijft zijn de reflectie en de afstand, pas dan kun je wezenlijke stappen zetten.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.

Gijs van Dinther

Ik heb een aangeboren radar voor ‘wat niet klopt’. En ik vind het een sport om daarmee net zo lang te graven tot de kern boven tafel is.

Het innemen van totaal onverwachte perspectieven is daarbij mijn Zwitsers zakmes en maakt vaak verrassend snel helder waar hem de echte kneep zit.

Het continu durven bevragen, en laten bevragen, van mijn eigen perspectief is een belangrijke sleutel gebleken in hoe scherp en grondig ik anderen durf te bevragen.

Naast werk houd ik me bezig met nieuwe technologieën (en daar mee knutselen), kwantum mechanica, (oosterse) filosofie, stand-up comedy en lekker rommelen met mijn zoontjes.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.