Raymond Witvoet

Ik loop vaak iets voor op wat komen gaat. Dat heeft zo z’n voors en z’n tegens. Ik voel me zeer thuis in zowel de bergen als aan en op zee. De bergen geven perspectief; diepte, hoogte, de kracht van de aarde. Metaforisch gezien kan ik dan veel verder zien. De zee brengt eenheid en het eeuwige spel van eb en vloed, de continue beweging van het leven, het vloeiende van het water. In de muziek vind ik veel zeggingskracht en verbinding.

Vanuit de kracht om met anderen mee te bewegen en een helder intuïtief weten van psychische structuren zorg ik voor duiding en richting. Ik zet me in om mensen te leren vertrouwen op zichzelf en dichter bij hun eigen waarheid te komen net zoals ik dit pad zelf ook nog voortdurend blijf bewandelen.

De diversiteit van mijn pad tot nu toe geeft mij een rijke bron aan ervaringen en doorlevingen. Van de ruim 20 jaar wedstrijdsport tot de verscheidenheid aan functies, het palet is breed. Reflectie en het nemen van afstand zijn de wezenlijke instrumenten die hier voor mij bij horen.

De eigen doorlevingen zorgen voor een scherpe blik op wat er voor mij toe doet. Het is echter een blijvende zoektocht die me aan andere zoekers bindt om samen betekenis te ontdekken en te geven. Dit doe ik in mijn werk als trainer en organisatie-ontwikkelaar voor Open Spaces maar daarnaast ook door het organiseren van reizen voor Wisdom Travellers . Wat blijft zijn de reflectie en de afstand, pas dan kun je wezenlijke stappen zetten.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.

Gijs van Dinther

Ik weet niks écht zeker. Van alle ‘waarheid’ zie ik ook altijd de andere kant. En precies dat is waar ik een verschil mee wil maken. Want alleen daar, in het accepteren van niet zeker weten, zit ruimte voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

Omgaan met die onzekerheid is tevens mijn grootste zoektocht en levensles geweest. Lange tijd was ik de ongekroonde koning van ‘het buiten jezelf zoeken’. Pas toen ook de duizendste poging wederom strandde, ontdekte ik dat er buiten mezelf echt niks te vinden is. Geen anker, geen absolute waarheid, geen echte houvast. Alles, echt alles bleek tijdelijk en relatief.

Onzekerheid is inherent aan het leven. Daar valt simpelweg niet aan te ontsnappen. We hebben alleen de keuze om erin te verkrampen of erin te ontspannen.

Die zoektocht vergt telkens weer te verbinden en te werken met wat is. Ook voor onszelf.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.