Raymond Witvoet

Ik loop vaak iets voor op wat komen gaat. Dat heeft zo z’n voors en z’n tegens. Ik voel me zeer thuis in zowel de bergen als aan en op zee. De bergen geven perspectief; diepte, hoogte, de kracht van de aarde. Metaforisch gezien kan ik dan veel verder zien. De zee brengt eenheid en het eeuwige spel van eb en vloed, de continue beweging van het leven, het vloeiende van het water. In de muziek vind ik veel zeggingskracht en verbinding.

Vanuit de kracht om met anderen mee te bewegen en een helder intuïtief weten van psychische structuren zorg ik voor duiding en richting. Ik zet me in om mensen te leren vertrouwen op zichzelf en dichter bij hun eigen waarheid te komen net zoals ik dit pad zelf ook nog voortdurend blijf bewandelen.

De diversiteit van mijn pad tot nu toe geeft mij een rijke bron aan ervaringen en doorlevingen. Van de ruim 20 jaar wedstrijdsport tot de verscheidenheid aan functies, het palet is breed. Reflectie en het nemen van afstand zijn de wezenlijke instrumenten die hier voor mij bij horen.

De eigen doorlevingen zorgen voor een scherpe blik op wat er voor mij toe doet. Het is echter een blijvende zoektocht die me aan andere zoekers bindt om samen betekenis te ontdekken en te geven. Dit doe ik in mijn werk als trainer en organisatie-ontwikkelaar voor Open Spaces maar daarnaast ook door het organiseren van reizen voor Wisdom Travellers . Wat blijft zijn de reflectie en de afstand, pas dan kun je wezenlijke stappen zetten.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.

Gijs van Dinther

Het is mijn roeping mezelf en anderen steeds verder te bevrijden uit beperkende waarheden en vanuit steeds diepere verbinding te leven. Zowel met de pieken als met de dalen.

Al mijn hele leven zie ik dingen vaak totaal anders dan ‘de norm’. Daardoor besefte ik me al vroeg dat perceptie van de realiteit arbitrair is.

Dat heeft me op een pad gezet van onderzoek naar wat realiteit is en hoe we onze perceptie kunnen veranderen en onszelf kunnen bevrijden uit de kooi van onze huidige beperkende ‘waarheid’. Iets dat in het bijzonder voelbaar wordt wanneer het leven net even een andere weg kiest dan gedacht.

Naast een studie cognitive science en een intensieve opleiding provocatief coachen, hebben mijn leerweg en initiatie bij een, overigens erg nuchtere, sjamanistisch leraar de grootste en nog steeds voortgaande verschuiving in mijn eigen perceptie teweeg gebracht – die gelijk opgaat met de verdieping van mijn vermogen zo’n verschuiving bij anderen te faciliteren.

Ik werk met ingewikkelde casussen waar onduidelijk is waar nu de kern zit, zoals slepende arbeidsconflicten, een onverklaarbaar hoog verloop of individuele trajecten waar gangbare interventies onvoldoende opleveren.

Dat vergt vooral een commitment naar mijzelf om telkens naar binnen te keren en compromisloos voor diepere waarheid te gaan.

Vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Of kijk hier voor referenties.